Ik ben dus een fervent reiziger en heb al heel wat van deze wereld mogen waarnemen. Hier zullen zowel mijn vorige alsook mijn nieuwe reisverslagen worden weergegeven.

Ik ga graag op stap om nieuwe ervaringen op te doen, waarover ik dan weer het een en ander te vertellen heb. Dat ik hier zal weergeven, waarop ik dan ook weer graag je reactie zal vernemen.

Mijn reisalbum vind je hier

Mijn persoonlijke pagina is hier

Hier zal ik in het kort verslag doen van mijn (korte/lange) reizen, soms met een foto of video, maar meestal alleen wat tekst en uitleg.

 

Mijn eerste reis was naar Australië in 2001 met mijn vrouw en zoon. In 2015 ben ik alleen naar Australie geweest en heb daar een maand doorgebracht bij familie. In 2016 ben ik drie maanden daar geweest en heb ik samen met familie uit Europa een rondreis gemaakt vanaf Cairns (Queensland naar Sydney (New South Wales). Australië is verdeeld in zes regios, West Australia, South Australia, Northern Territory, Queensland, Victoria, New South Wales en het eiland Tasmania Een groot aantal wonen in Perth (West Australië) en sommige in Adelaide (Zuid Australië) en in Sydney (New south Wales). Zie voor verder info hier. Het was een geweldige ervaring om zo een groot gebeid gezien te hebben. Feitelijk blijft er nog heel veen te zien. Dus wie weet ga ik er nog een keer naar toe.

UA-26787047-1